19 Şubat 2017 Pazar

KİTAP HAKKINDA


Benim bu kitabı ilk başta seçme nedenim kendi sınıfıma benzetmemdir. Bizim sınıf konuşkandır, ben de bu kitabı böyle sanmıştım oysa kitapta herkes kendisinin yaşadığı, gördüğü şeyleri anlattığı için kitabın ismi SINIFTAN YÜKSELEN SESLER’miş. Yine de hala bizim sınıf gibi görüyorum. Bizim sınıfta da birçok farklı kişilik var ve herkes birbiriyle anlaşıyor. Aslında bizim sınıfın ismi bence ÖĞRETMENLER VE 22 CÜCELER olmalı.
Kitap komik, biraz üzücü ve ders vericidir ayrıca Bay Terupt’ın bu kadar iyimser olması çok hoş. Kitap Amerika’da bir okulun 202 numaralı sınıfıntaki  çocukların ve öğretmenleri Bay Terupt’ ın başından geçiyor. Bay Terupt o okulda yeni bir öğretmendir ve öğrenciler onu çok sevmiştir. Bay Terupt’ ın yaptığı bir uygulamaya göre her iyi bir günde tavandan sarkan kağıt zincire yeni bir halka daha ekleniyor ve en sonunda zincir yere değdiğinde boş bir gün kazanıyorlar, işte o gün geldiğinde kötü bir kaza bütün neşeyi alıp götürüyor. Bu karne gününe kadar böyledir taa ki o güzel haber gelene kadar.

Kitapta ben en çok Jeffrey karakterini sevdim belki bunun sebebi ağabeysi, yaşamı, sakinliği ya da istediği zaman komik ve eğlenceli olmasıdır.

1 yorum:

  1. thekingofdealer - The King Of Dealer
    Buy the king of tricks, especially 우리카지노 by the kingdom of spades with one of its kirill-kondrashin trick-taking cards. Buy your card with the king of spades with a standard deck of

    YanıtlaSil